Bemutatkozunk Szolgáltatásaink Referenciák Partnerek Kapcsolat Magyar - Deutsch
szechenyi-2020

2018. | 02. | 05.

Sajtóközlemény

sikeresen befejeződött A „Rugalmas foglalkoztatás elterjesztése az Alu-Spán Kft-nél” CÍMŰ PROJEKT

 

Befejeződött az Alu-Spán Kft. rugalmas foglalkoztatás elterjesztése projektje (GINOP-5.3.2-16-2016-00121), amelynek során a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programjának keretében a társaság, munkakör átszervezést és foglalkoztatásbővítést valósított meg. A projekt 8,61 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével valósult meg.
  
A projekt keretében első lépésként, négy munkakör átalakítása valósult meg, hagyományos kötött foglalkoztatásról, rugalmas (flexi-time) munkaidőre, illetve egy fő fiatal, helyi munkavállaló alkalmazása történt meg. A rugalmas munkaidő bevezetéséhez kapcsolódóan a távoli elérést és munkavégzést biztosító informatikai eszköz, szoftver beszerzése is szükségessé vált.

Az Alu-Spán Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Közép-Dunántúlon, Pusztavám településen található, 18 főt foglalkoztató vállalkozás, melynek fő tevékenysége, szerszámok és célgépek tervezése, gyártása. A vállalkozás számára kiemelten fontos a helyi szakképzett munkavállalók megtalálása és hosszú távú alkalmazása, valamint a meglevő munkavállalók megtartása, amelynek eléréséhez nagyban hozzájárult a GINOP-5.3.2-16 pályázati felhívás során nyertes pályázat. A társaság tulajdonosának célja, a vonzó munkáltatói imázs kialakítása és a feladatközpontú, hatékony munkavégzési kultúra fejlesztése. A projekt keretében nem csak a rugalmas foglalkoztatási formák bevezetésére került sor a cég pusztavámi székhelyén, hanem a nélkülözhetetlen érzékenyítő tréningek és műhelymunkák megszervezésére is sor került a projekt fizikai befejezésének időpontjáig, 2017.12.07-ig.

 

További információ kérhető:
Fürst Henriett
irodavezető
furst.h@alu-span.com
Aktuális pályázatunk:

Az Alu-Spán Kft gyártási technológia fejlesztése és kapacitásbővítése. 

Projekt címe:
Az Alu-Spán Kft gyártási technológia fejlesztése és kapacitásbővítése.

Szerződött támogatás összege:
45 179 065Ft

Támogatás mértéke:
50%

Projekt tartalmának bemutatása:
Az Alu-Spán Kft a projekt keretében, új CNC vezérlésű megmunkáló központot szerzett be, mely megújuló

energiaforrásból is hasznosít energiát,  melyet szintén a projekt keretében kiépített napelem park állít elő. 
 A létszám növekedése szükségessé tette a a vállalkozás telephelyén lévő szociális helyiségek bővítését ,

melyet szintén ennek a projektnek a keretein belül ingatlan beruházással, bővítéssel , átépítéssel oldottunk meg.

Projekt tervezett befejezési dátuma:
2017.08.11.

Projekt azonosító száma:
GINOP-1-2.2-15-2015-01506Cégünkről

Engedje meg, hogy néhány sorban bemutathassuk cégünket annak reményében, hogy termékeinkkel és tapasztalatainkkal segítségükre lehessünk a bonyolultabb feladatok megoldásában is.
Társaságunk, az Aluspan Kft. 1998-ban alakult, amely egy fiatal és dinamikusan fejlődő vállalkozás. A szerszámok és célgépek előállításában több éves gyártási tapasztalattal rendelkező szakemberek vesznek részt. Céljaink között elsősorban a vevői igények kielégítését, a pontosságot, gyorsaságot és a megbízhatóságot helyezzük előtérbe. Ezek megvalósítása érdekében az új ismeretek megszerzésére és a korszerű megoldások megismerésére törekszünk. A gyártási és a gyártáshoz kapcsolódó technológiai folyamatokat, az egyre magasabb követelményekhez igazodva fejlesztjük.


Profilunk:

Tervezés: Célszerszámokat, célgépeket az egyedi igényeknek megfelelő CAD rendszerrel tervezzük. Kiforrott, speciális műszaki tartalom, átgondolt részletek jellemzik ezt a folyamatot. Tervezés során arra törekszünk, hogy minden egyes gyártmány az egyszerű és könnyen kivitelezhető megoldást takarja és jól adaptálható legyen a technológiai folyamatokhoz.
Szerszám és célgép gyártás: A szerszám és gépipari berendezések hosszú évek tapasztalatának eredményeként születnek meg. A gyártástechnológiai folyamatban a tradicionális elemeket ötvözzük a korszerű digitális eljárásokkal a XXI. század követelményeinek megfelelően. Megbízható szakembereink magas szintű szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így a megrendelő igényeit figyelembe véve a legoptimálisabb megoldásra törekszünk. Termékeink nagy pontosságú, megbízható és biztonságos mechanikai berendezések, melyeket a könnyűipar számára állítunk elő.


Filozófiánk


Minőség

ISO 9001 tanusitvány

A mai technológiáknál és korszerű berendezéseknél elengedhetetlen a magas minőségi követelményeknek megfelelni. Ezért fontosnak tartjuk, hogy minőségbiztosítási rendszerünknek köszönhetően termékeink hosszú távon szolgálják megrendelőinket. Nálunk minden ügyfél ugyanazzal a minőséggel találkozik legyen az célgép, szerszám vagy akár egy tervrajz.

Megbízhatóság

Mint minden más területen, nálunk is nagyon fontos vevői elégedettség és a pontos határidők betartása. Szolgáltatásainkkal és termékeinkkel a hosszú távú kapcsolat kialakítását célozzuk meg. Az eddigi tapasztalatink alapján elmondhatjuk, hogy a megrendelőinktől pozitív visszajelzések érkeznek. Ennek tudatában továbbra is arra törekszünk, hogy a megbízhatóság legyen cégünk egyik erőssége.

Gyorsaság

Felgyorsult világunkban a rövid határidők egyre fokozottabban jelentkeznek. Annak érdekében, hogy ezeknek megfeleljünk, gyors és megbízható gépekre valamint egy precíz és rugalmas szakembergárdára van szükség. A technológiai folyamatokat logikai sorrendben végezzük a lehető legoptimálisabb idő kihasználásával, így a leghatékonyabban és a lehető legrövidebb határidőn belül tudjuk kiszolgálni megrendelőink igényeit.


 

Information
WEB-Mester